Unele dintre cele mai bune clipuri video Rock!

Odată cu apariţia de MTV în anii 80, videoclipul a devenit un alt mediu de a ajunge la audienţe. Unele trupe pur şi simplu stătea în faţa camerei, dar altele, mai ales benzi moderne, au luat o abordare diferită. Videoclipul moderne pot fi folosite pentru a completa sau de a îmbunătăţi versuri care stau la baza de cântec şi una dintre modalităţile cele mai unice pentru a face muzica pagina stand afară este prin utilizarea de animatie. Unele trupe folosesc mai dificil procesul de stop-mişcare, în timp ce altele prefera personajele animate trase de mână. Oricum, videoclipuri animate par întotdeauna pentru a prinde ochi dacă numai pentru lor instrinsic exprimare artistică. Artişti şi următoarele clipuri video sunt unele dintre videoclipuri muzica mai creativ şi unic în rock si metal genuri.

live-band-26

Avertisment: Conţinut Explicit, unele dintre melodii şi clipuri video nu pot fi potrivite pentru toate tipurile de audienţă.

O trupa care niciodată nu a shied departe de a impinge limitele, instrument are o legiune de fani, care este aproape ca-cult. Le ia pentru totdeauna pentru a elibera albume, dar atunci cand o fac sunt primite cu mare entuziasm. Chitaristul şi fostul film grafic artist, Adam Jones, ajută la crearea instrument de videoclipuri muzicale, care distinge în continuare instrument de restul ambalajului din metal. Animaţie stop-mişcare combinate cu imagini întunecate creează o bucată de Opera de arta lui proprie. Aruncaţi o privire şi a vedea ceea ce crezi.

O altă formaţie a cărui carieră a durat decenii, unul dintre lor timpurie şi videoclipuri muzicale cele mai creative, face evolutia, este un portret speriat de cum tehnologia şi oamenii sunt devenind ataşat la fiecare alte. Video oglinzi versuri şi descrie, în detaliu grafic, evolutia omenirii. Fi impresionat, sau fie speriat, dar video este destul de mişto.

Înainte de pierdere tragică de chitarist, Paul Gray, Slipknot a falsificat o prezenţă puternică printre elita metalice. După efectuarea o notificare publică, au făcut uz de imaginea lor şi lor videoclipuri în continuare a domeniului lor muzicale. Un ochi-prinderea trupa pe scena cu costume constând în salopete şi măşti, Slipknot a lansat său primul cuplu de single-uri în 1999, dintre care unul a fost aşteptaţi şi sângera.

Un oldy dar o mătuşă şi nu în prezent jeleu verde, active a fost una dintre benzile Danny Carry a participat înainte de aderarea la instrument. Au lansat câteva albume printre care avut piese precum Ursul brun mare şi propria lor versiune cei trei purcelusi. Folosind claymation, video pentru cei trei purcelusi este una din versiunile lor cel mai bun.

Succes grunge claudia Primus, renumit pentru scris melodia faşia Park, mixt ţara cu metal în lor cântec buturca Big Brown Beaver. Cântec, luate de pe albumul lor din 1995, povestiri din Punchbowl, caracteristici membrii formației îmbrăcaţi în costume de plastic cowboy intercut cu secvenţe animate. Video a fost foarte popular şi chiar a fost nominalizat pentru un premiu Grammy. Albumul oferă, de asemenea, un alt cântec, Pachyderm Sud, care a avut un stop-motion video, dar melodia nu are aceeaşi unitate care are buturca pe Big Brown Beaver.

Provenind din Huntington Beach, California, USA, Avenged Sevenfold este una dintre cele mai noi puternic metalice trupe acolo. O melodie, un pic bucată de cer de la al patrulea album Avenged Sevenfold, este un cântec epic de 8 minute despre o relaţie mers prost. Nu pentru telespectatorii imature, video animate neoficiale este de una din utilizările mai bine de mediu şi muzica video.

Pentru a afla mai multe: http://www.romancierii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *