Ovaz verde. Calea naturala de a slabi

Înainte de a ne stabili obiceiul de ovaz verde, ar putea fi bine să ştiu că un scurt istoric al acestei substanțe omniprezente numit iarba.  De ce pe pământ a făcut oamenii începe băut suc de iarbă? Ar trebui să cred că oamenii ar da seama că iarba este pentru vaci! Suc din iarbă de grâu şi orz de iarbă juicejust un moft?  Suc ovaz verde este foarte dulce, în timp ce sucul de barleygrass este foarte amar.  De fapt nici iarba făcute în suc de gusturi foarte deliciousbut de fapt ei dintre toate alimentele de sănătate acolo, într-adevăr dă healthand îndeplini toate afirmaţiile făcute despre ele!

În timpul inceputul anilor 1900 un om pe nume Edmund Bordeaux Szekely a descoperit un manuscris vechi biblice, care a tradus ulterior.  A fost o descoperire remarcabilă şi Szekely a fost atât de enthralled cu traducerea că a format o societate a numit societatea biogene pentru a promulga predarea de acest nou mod (vechi) de a manca.  El a început publicarea manuscrise sub formă de cărţi mici, care a vandut foarte ieftin, pentru că a simţit că lumea necesare mesajului.  El a numit cărţi eseniene Evanghelia de pace.  Esenienii erau un popor foarte neprihăniţi care au trăit lângă Marea Moartă în timpul lui Isus Hristos.  Hristos efectiv le-a predat legile de sănătate în acea perioadă.  Învăţătura principală eseniene carte este: nu ucide mancarea ta de gatit-o.  Învăţătura principală eseniene Cartea IV este: toate ierburile sunt bune pentru om şi ovaz verde este hrana perfecta pentru om. Aceste carti mici pot fi achizitionate de la orice magazin de produse alimentare de sănătate.

În anii 1940 un om cu numele de Charles Kettering (fostul preşedinte al Consiliului General Motors) a donat bani pentru studiul de clorofilă.  Clorofila a fost studiat intens de medici folosind FDA cere standarde adică studii dublu-orb, etc.  (Există în prezent peste 40 articole scrise în reviste medicale despre efectele de vindecare a clorofilei.)  Aceste medici constatat că clorofila a fost un mare vindecator si folosit ca atare pentru ceva timp.  Următoarea întrebare iswhy nu sunt încă folosind-o?  Răspuns: sunt sigur că în cazul în care companiile de medicamente ştia că, dacă individul mediu ştia că clorofila din iarba de curte lor le-ar vindeca, atunci ei, probabil, nu ar fi folosind poweredhigh mare preţ medicamente! şi apoi, care ar putea face bani?

ovaz-verde-4

Cândva în timpul anii 1940 o doamnă de numele Ann Wigmore vindecat ea de cancer la buruieni ea a găsit în virane în Boston.  (A se vedea de ce suferă de Ann Wigmore.) Ea a început un studiu al modalitiesand naturale de vindecare cu ajutorul unui prieten, Dr. Earp Thomas, ea a constatat că există soiuri 4700 de iarba din lume şi toate sunt bune pentru om.  Cu ajutorul ei casă, ea a ajuns la concluzia că ovaz verde este cel mai bun- sau iarba medicamentoase.  Ea a început un institut în Boston (Ann Wigmore Institutul) şi de atunci a învăţat de oameni din întreaga lume despre ierburi şi alimente de viaţă vindecare programand ajutat a lua şi de la unele boli foarte grave.  A scris peste 35 de cărți spune despre ovaz verde si alimente vii.

Aici suntem în anul 2000 şi mulţi oameni sunt găsirea pentru ei înşişi beneficiile mare de ovaz verde (clorofila lichid).  Din moment de Ann Wigmore, a fost, de asemenea, cercetarea efectuată pe proprietati de vindecare de iarba de orz – de un bărbat japonez numit Yoshihide Hagiwara.

Yoshihide Hagiwara a fost proprietarul de o companie farmaceutică mare în Japonia.  El personal a dezvoltat numeroase medicamente. El a devenit extrem de bolnav de lucru cu

Medicamente.  El a venit la concluzia că dacă droguri sintetice face o persoană rău, atunci cum ar putea ei a face un bine?

El a început să studieze medicina chineză şi a constatat că tatăl a chinez Medicină a spus, “Este dieta care păstrează adevărata sănătate şi devine cel mai bun medicament.”

Hipocrate, considerat parintele medicinei occidentale, a spus practic acelaşi lucru.  Ann Wigmore iniţial numit Institutul ei după Hippocratesbased pe învăţătura lui, că organismul poate acţiona ca propriile sale medicul atunci când prevăzute cu instrumentele corespunzătoare (alimentatia ecologica de viaţă), folosite în mod intendedunprocessed natura, gătite.

Adevărul pare a fi că Dumnezeu a proiectat iniţial alimentele pământului într-un mod că acestea nu s-ar hrăni doar copiii lui pământeşti, dar ar păstra-le la o vârf de sănătate.  Greseala noastra pare a fi că putem modifica acest designul grand de gătit, prin urmare distrugerea alimente înainte mâncăm l.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *