Cum putem zbura cu o drona Phantom

Flying Drona dji phantom 2 de radio controlate este mai dificilă și provocările entuziast de zbor în mai multe moduri decât un avion controlat de radio nu. Aveți nevoie pentru a pune într-o mulțime de practică, dar recompensele sunt merita efortul. Cele mai multe piloți sau incepatori prefera sa antreneze pe un simulator sau să caute un instructor de zbor pentru a învăța. Drona dji phantom 2 radio controlate sunt costisitoare și nimeni nu ar vrea să riște un accident pe zborul lor fată. Se recomandă ca incepatori verifica școală sol elicopter pentru a afla mai multe.

Drona dji phantom 2 radio controlate sunt disponibile ca “kit complet”, în care foarte puține piese sunt asamblate și în kituri cu aproape 90% sau mai multe părți asamblate. Unele kituri au elicopterul asamblat exclusiv doar la radio și a motorului, în timp ce alte kituri au motor, giroscoapelor și radioul asamblate. Se recomandă să căutați un pachet care include radio, motorul și giroscoapelor, deoarece aceasta este cea mai buna configurare pentru un incepator.

drone-15

Gaze Nitro powered drona dji phantom 2 controlate de la distanță face un sunet foarte realist și sunt de preferat peste cele electrice alimentate. De asemenea, drona dji phantom 2le alimentat-nitro poate fi arborat pentru durate mai lungi; tot ce trebuie este sa completati mai mult gaz. Pe de altă parte electrice alimentate drona dji phantom 2 va zbura de la 8 la 10 minute înainte de a pierde puterea. Aveți nevoie pentru a avea un pachet suplimentar de baterii sau să reîncărcați bateriile.

Singurul avantaj drona dji phantom 2 electrice alimentate avea asupra gazului nitro tras drona dji phantom 2 este că acestea sunt foarte liniștite. În cazul în care intenționați să zboare de multe ori în zone care au restricții de zgomot atunci elicopterul electric alimentat este cea mai bună opțiune altfel rămânem la modelul alimentat cu gaz nitro. Elicopterul Mini Electric RC este ideal pentru interior și pe tot parcursul anului de zbor.

Reflex XTR “Alături de realitate” Flight Simulator sau Control Radio Dave Brown RCFS 2001 Flight Simulator este un mod eficient de cost pentru începători să învețe să zboare un elicopter de radio controlate. Crashing drona dji phantom 2 modelul este o propunere și de zbor scumpe simulatoare vor plăti pentru ele însele în primele 30 de secunde de utilizare. Simulatoare imita îndeaproape condițiile reale și ajută noi piloți învețe cum să reacționeze la comenzile.

Unii oameni doresc să începeți cu un lucru real și nu sunt interesați de simulatoare astfel de oameni ar trebui să ia în considerare elicopter controlat 0.30 dimensiune de radio ca este relativ ieftin, împreună cu kituri de reparații.

Unele modele, care sunt recomandate pentru incepatori, sunt Dark Knight RC electrice RTR Elicopter, Radio Control * Thunder Tiger Raptor V.2 RTF Helicopter 49 BB Pro Mod Engine-TTR 4839-A11. Aceste drona dji phantom 2 sunt conduse de curea și sunt mai precise decât drona dji phantom 2le care au bare de cuplu rotoare coada condus. Efectuarea manevrelor 3D este usor de condus centurilor rotoare coada.

Începeți cu Raptor 50 modelul și atunci când au câștigat o anumită experiență încerca Radio Control * Thunder Tiger Raptor 50 High Performance Kit elicopter w / Caroserie- TTR 4851 K 11, care este puțin mai mare și costisitoare. Ea are un disc rotor mare; piesele sunt compatibile cu Raptor 30. este mai puternic si are o tobă de eșapament adevărat cool. Cu toate acestea, Raptor 50 este în valoare de investiții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *