Cum sunt confectionate cutiile de carton

Cutii carton birou sunt eroii necunoscut de biroul organizaţiei. Dacă o organizaţie poate alege să crezi sau nu, cutii carton lor documentul face minuni în ceea ce priveşte de maximizarea spaţiu, eficienta si organizarea. Cele mai multe birouri ar imploda fără buna depozitare. Oamenii ar frenetic căutarea documentelor pierdute printre mormane de documente asortate. În timp ce puţini cu adevărat aprecia ajutorul de cutii carton, multe sunt cel puţin curios cu privire la modul în care diferite tipuri de cutii carton sunt create. Să spunem doar este nevoie de un pic mai mult finetea decât unele de hârtie de lipire.

Într-o industrie care găzduieşte o mare varietate de soluţii de stocare, ar fi probabil surprins să ştie că carton nu este una dintre ele. Oamenii din afara industriei de stocare au tendinţa de a generaliza toate tipurile de hârtie caseta ca carton, cu toate acestea, specialişti în industria rar utilizaţi carton termen pentru că îi lipseşte specificitatea, şi poate fi folosit pentru a descrie orice pastă de hârtie bazate pe bord. În schimb, majoritatea companiilor se bazează pe PFL ondulat pentru majoritatea lor aceste cutii carton de birou. PFL ondulat este foarte puternic. Este un material pe suport de hârtie, care constă dintr-o foaie de carton ondulat caneluri cu 1-2 linerboards plat.

set-5-cutii-decorative-in-forma-de-hexagon-1336430

Primul pas, care este universal înainte de fabricaţie chiar despre ceva, este procesul de proiectare. Un designer va hartă dimensiuni şi caracteristici de caseta bazate pe nevoile speciale înainte este fabricat. Înainte ca ea poate fi făcută în cutii de carton ondulat de depozitare, bord este fabricat pe linii mari utilaje numit corrugators. Ei sunt capabili de a pompa afară în sus de 500 de picioare de hârtie pe minut. Nu este surprinzator, componenta principală este de hârtie. Printr-un abur complexe şi procesul de lipire, corrugators produc rapid straturi de hârtie. Corrugators partea de jos a placa cu plite, apoi se încălzeşte în acelaşi timp aplicarea diferite grade de presiune în partea de sus.

In zilele noastre, caseta de fabricaţie se face de obicei în acelaşi loc ca fabricarea ondulat. Corrugators sunt capabili de a cutelor şi scorul de bord pentru a permite îndoire controlate. Ei, de asemenea, puteţi reduce sloturi la bord pentru a furniza flaps-urile în cazul în care este încorporat în design.

Sperăm că acest lucru oferă o perspectivă puţin pe ce trece prin dumneavoastră cutii de carton ondulat de stocare înainte de a salva birou la anumite tulburări. Numindu-le în cutii de carton, ar fi o insultă la locul de muncă fac pentru tine şi organizaţia dumneavoastră. Din ziua foi de PFL lasă corrugators şi se formează în cutii carton documente, acestea devin mai valoros decât aurul, cel puţin în termeni de birou depozit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *