Laptopuri ASUS pentru un buget redus

Netbook-urile pot fi găsite în aproape fiecare magazin electronic unic în lume și le vinde ca painea calda si din cauza etichetelor de preț theiraffordable. Asus oferă multe netbook-uri de diferite dimensiuni si preturi. Aici este lista cu cele mai ieftine și recomandate netbook-uri de la Asus.

1) Eee PC 1011px: Acesta dispune de ecran de 10.1 inch, rezolutie WSVGA, procesor Intel Atom N455 și vine cu sistemul de operare Windows 7 Starter. RAM este deja lovit de 2 GB, care este maximul suportat de chipset-ul. Pentru depozitare, veți obține 320GB hard disk, care este upgradabil până la 750GB 7200rpm hard disk. Se vinde pentru mai puțin de 300 de dolari.

2) Asus X101H: Acesta este cel mai recent că sportul un design extrem de subțire și este în continuare într-un fel posibilitatea de a ambala fiecare caracteristică unică, care se găsește într-o netbook.Pricedat regulat la doar 250 de dolari, itcomes în culorile negru și alb. Poti cumpara fie cu MeeGo sau Windows 7 Vă recomandăm obtinerea cel cu MeeGo, dacă aveți deja o copie de Windows 7 la îndemână.

laptop-37

3) Asus X101: Dacă intenționați să utilizați netbook-ul în medii dificile, ia în considerare obținerea această versiune SSD de X101H- X101. Altele decât SSD, are aceleasi specificatii ca X101H, dar este de 50 de dolari mai ieftin pe care-l cel mai ieftin netbook de pe piață face. Specificatiile sale includ 10,1 inci, 1024 x 600 pixeli rezoluție, două porturi USB 2.0 și o baterie de 3 celule mici. Eee PC X101 ruleaza noul sistem de operare MeeGo, care este construit în jurul rețele sociale și navigarea pe web.

4) Asus 1015BX: Daca vrei ceva mai puternic decat procesorul Atom, Asus ofera Eee PC 1015BX, un netbook AMD alimentat. Ea are C30 procesor single core și foarte puternic ATI Radeon HD 6250 GPU, care este capabil de manipulare chiar si cele mai noi jocuri cu ușurință. Un alt motiv pentru a obține o mașină AMD alimentat este faptul că puteți utiliza mai mult de 2GB de RAM în ea. Acest netbook C30 poate suporta pana la 4GB memorie RAM DDR3 cu usurinta. Modernizarea hard disk-ul este un pic mai dificil, deși ca se cere utilizatorului să demontați întreaga mașină care va anula, de asemenea, garanția.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *